SZKOLENIE PRAKTYCZNE |
„Praktyka zawodowa na szóstkę!”
W okresie 19 września – 16 października klasa 4pa (technik żywienia i usług gastronomicznych) poszerzała swoją wiedzę i umiejętności praktyczne uczestnicząc w 4 tygodniowych praktykach zawodowych.
Praktykanci z wielkim zapałem wyruszyli na podbój wybrzeża poznając tajniki pracy w zawodzie w takich obiektach jak:
- Hotel „Aurora” w Międzyzdrojach,
- Hotel „Zalewski” w Dźwirzynie
- oraz Hotel „Havet” w Mrzeżynie.
Część klasy postanowiła jednak wesprzeć naszych lokalnych przedsiębiorców, „na ich trasie” pojawiły się takie zakłady jak:
- Restauracja „Pasja”,
- Restauracja „Pocztowa 13”,
- Restauracja „Hak Smak”,
- Pizzeria „Ciao Italia”,
- Restauracja „Kamienica Smaku”,
- oraz Hotel „Mieszko”
Uczniowie wrócili z praktyk z nowymi umiejętnościami i doświadczeniami, zadowoleni i docenieni przez pracodawców. Doskonała opinia oraz oferty pracy letniej były miłym uzupełnieniem zakończenia praktyk.
2022-10-17 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |
SZKOLENIE PRAKTYCZNE |