![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![]() |
ARCHIWUM |
Spotkanie informacyjne w ramach działalności Regionalnego Punktu Informacyjnego FRSE
Dnia 25.02.2020r. Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna w Gorzowie Wielkopolskim gościła uczestników spotkania zorganizowanego przez Regionalny Punkt Informacyjny FRSE działający przy Kuratorium Oświaty w Gorzowie Wlkp.
Celem spotkania było: Aplikowanie w programie Erasmus+ w roku 2020 oraz oferta edukacyjna Biura Programów Zewnętrznych i Międzysektorowych Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji, Projekt „ Ponadnarodowa mobilność uczniów” -nowe możliwości dofinansowania wyjazdów zagranicznych uczniów
Zespół Szkół Gastronomicznych reprezentowany był przez autorki projektów realizowanych w ramach Akcji 1 w sektorze Kształcenie i Szkolenie Zawodowe Programu Erasmus+ panie Małgorzatę Ciechanowicz-Budny i Annę Ciupkę. Nasze nauczycielki przedstawiły założenia aktualnie realizowanego przez szkołę projektu „Europejskie kompetencje szansą na sukces III” oraz dzieliły się swoim doświadczeniem i wiedzą podczas dyskusji podsumowującej możliwości pisania i realizowania projektów unijnych.
Wystąpienie „Gastronomika” spotkało się z ogromnych zainteresowaniem licznie zgromadzonych przedstawicieli szkół, co obrazuje konieczność organizacji tego typu merytorycznych spotkań, ułatwiających przedstawienie całościowego procesu realizacji projektów z pułapu doświadczenia osób praktycznie prowadzących szkolne projekty unijne.
Więcej informacji o spotkaniu w artykule:
Podziękowania
2020-02-26 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |





![]() |
ARCHIWUM |
![]() |
![]() |
![]() |