![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![]() |
ARCHIWUM |
Rekrutacja do projektu „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej polsko-niemieckiego pogranicza”
Ogłaszamy nabór dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wlkp. (Technikum i BS I s. klas II – IV) do projektu pt.: „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej polsko-niemieckiego pogranicza”realizowanego w ramach Programu Współpracy INTERREG VA Brandenburgia – Polska 2014-2020
Rekrutacja zostanie przeprowadzona w terminie 02 – 13.09.2019 r.
Dokumenty rekrutacyjne będą dostępne u wychowawcy klasy lub u Koordynatora Projektu P. Marcina Koniecznego.
W wyniku rekrutacji zostanie wyłonionych po 8 uczestników projektu dla działań:
- Wizyta studyjna (12h)
- Trening motywacji zawodowej (6h)
- Warsztat kelner (16h) + kurs j. niemieckiego (20h)
- Warsztat kucharz (16h) + kurs j. niemieckiego (20h)
- Szkolenie gastronomiczno – językowe (kelner 40h)
Ponadto wyłonionych zostanie 10 uczestników projektu dla działania kurs języka niemieckiego.
Spośród osób niezakwalifikowanych do poszczególnych działań zostanie stworzona grupa rezerwowa, złożona każdorazowo z 2 uczniów.
Zainteresowane osoby powinny złożyć wypełniony formularz rekrutacyjny do Specjalisty ds. rekrutacji i ewaluacji P.Anny Ciupki do dnia 13.09.2018 r.
Formularze będą podlegały ocenie formalnej i merytorycznej przez Zespół Koordynujący.
UWAGA!
W rekrutacji nie mogą wziąć udziału osoby, które uczestniczyły w działaniach projektowych w roku szk. 2018/2019.
Do pobrania:
Regulamin rekrutacji uczestników i udziału w projekcie_WYCIĄG 2019_2020
2019-06-17 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |





![]() |
ARCHIWUM |
![]() |
![]() |
![]() |