![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/themes/jmmotyw/assets/images/img_site/logo_zsg.png)
![]() |
ARCHIWUM |
ETAP REGIONALNYKONKURSU BHP DLA PRACOWNIKÓW „BEZPIECZNIE OD STARTU” MŁODOCIANYCH 2015
ETAP PODSTAWOWY :
W dniu 29.03.2015 roku w siedzibie Cechu Rzemieślników i Przedsiębiorców w Gorzowie Wlkp. odbył się etap podstawowy Konkursu BHP dla pracowników młodocianych .
Do Konkursu zostało zgłoszonych 26 uczniów różnych typów szkół ponadgimnazjalnych kształcących pracowników młodocianych
Nasi uczniowie uzyskali bardzo dobre wyniki:
DANIEL ROMANOWSKI z klasy 1p/c – I miejsce
KAMIL RENK z klasy 3p –VI miejsce
Obaj zakwalifikowali się do regionalnego etapu tego konkursu.
ETAP REGIONALNY:
Etap regionalny Konkursu odbył się 15.04.2015 roku i był zorganizowany przez Izbę Rzemiosła i Przedsiębiorców w Gorzowie Wielkopolskim.
Do zmagań na tym etapie przystąpiło 15 uczniów.
Ogromny sukces odnieśli obaj nasi uczniowie zajmując:
DANIEL ROMANOWSKI z klasy 1p/c – I miejsce
KAMIL RENK z klasy 3p – III miejsce
Nagrodami w w/w Konkursie dla naszych uczniów był tablet oraz album przyrodniczy.
DANIEL ROMANOWSKI będzie reprezentował województwo lubuskie w Centralnym Etapie Konkursu który odbędzie się w 09.05.2015 w Warszawie.
2015-05-12 | Autor: teacher007 |
Wstecz |
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/themes/jmmotyw/assets/images/los/zd_los_1.jpg)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/tarcze.png)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/moodle.png)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/erasmus.jpg)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/bip.jpg)
![]() |
ARCHIWUM |
![]() |
![]() |
![]() |