SZKOLENIE PRAKTYCZNE

Konferencja podsumowująca I etap AKREDYTACJI ERASMUSA


W dniu dzisiejszym sala konferencyjna w Zespole Szkół Gastronomicznych była  miejscem realizacji konferencji podsumowującej I etap Akredytacji Erasmusa.

Zaproszone klasy drugie miały okazję zapoznać się z historią projektów mobilności w naszej szkole ,przedstawioną z wielką swadą  przez Magdalenę Pawłowską z klasy czwartej w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Kolejną niespodzianką był żartobliwy film, przygotowany przez  Magdę Dominiak z klasy 4 w zawodzie technik hotelarstwa,  podsumowujący miesięczny  pobyt naszych praktykantek w Walencji.

Uczestnicy konferencji wysłuchali również relacji z praktyki zarówno uczennic, jak i nauczycieli, którzy mieli okazję brać udział w szkoleniach zawodowych oraz  obserwować lekcje w hiszpańskiej szkole gastronomiczno-hotelarskiej.

Spotkanie zakończyło się uroczystym wręczeniem certyfikatów potwierdzających nabycie nowych umiejętności przez uczestników Akredytacji Erasmusa.

Autorem zdjęć jest nieoceniony ekspert w dziedzinie fotografii Pan Andrzej Sobieraj!

2023-06-06 | Autor: Anna Ciupka

Wstecz
...
...
...

SZKOLENIE PRAKTYCZNE

...
...