SZKOLENIE PRAKTYCZNE |
Konferencja podsumowująca I etap AKREDYTACJI ERASMUSA
W dniu dzisiejszym sala konferencyjna w Zespole Szkół Gastronomicznych była miejscem realizacji konferencji podsumowującej I etap Akredytacji Erasmusa.
Zaproszone klasy drugie miały okazję zapoznać się z historią projektów mobilności w naszej szkole ,przedstawioną z wielką swadą przez Magdalenę Pawłowską z klasy czwartej w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Kolejną niespodzianką był żartobliwy film, przygotowany przez Magdę Dominiak z klasy 4 w zawodzie technik hotelarstwa, podsumowujący miesięczny pobyt naszych praktykantek w Walencji.
Uczestnicy konferencji wysłuchali również relacji z praktyki zarówno uczennic, jak i nauczycieli, którzy mieli okazję brać udział w szkoleniach zawodowych oraz obserwować lekcje w hiszpańskiej szkole gastronomiczno-hotelarskiej.
Spotkanie zakończyło się uroczystym wręczeniem certyfikatów potwierdzających nabycie nowych umiejętności przez uczestników Akredytacji Erasmusa.
Autorem zdjęć jest nieoceniony ekspert w dziedzinie fotografii Pan Andrzej Sobieraj!
2023-06-06 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |
SZKOLENIE PRAKTYCZNE |