![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/themes/jmmotyw/assets/images/img_site/logo_zsg.png)
![]() |
SZKOLENIE PRAKTYCZNE |
Konferencja „Dziczyzna – lubuskim skarbem kulinarnym”
8 listopada 2023 r. w Sali Kolumnowej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego uczniowie naszej szkoły brali udział w konferencji „Dziczyzna lubuskim skarbem kulinarnym”.
Konferencja skierowana była do szerokiego grona odbiorców, branżowo powiązanych z łowiectwem, osób związanych z branżą gastronomiczną, szkół o profilu gastronomicznym, przedstawicieli instytucji wspierających działania Lubuskiego Centrum Produktu Regionalnego, Polskiego Związku Łowieckiego czy sportowców.
Podczas spotkania wygłoszone zostały referaty na temat wartości odżywczych i walorów, wynikających ze spożywania dziczyzny.
Więcej na temat konferencji:
https://zachod.pl/929015/konferencja-promujaca-lowiectwo-i-lokalne-produkty-z-dziczyzny/
2023-11-09 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/themes/jmmotyw/assets/images/los/zd_los_1.jpg)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/tarcze.png)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/moodle.png)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/erasmus.jpg)
![](https://gastronomik.gorzow.pl/wp-content/uploads/2024/01/bip.jpg)
![]() |
SZKOLENIE PRAKTYCZNE |
![]() |
![]() |
![]() |