SZKOLENIE PRAKTYCZNE

Świąteczna Kawiarenka Gastronomika


Miesiąc grudzień ubiegłego roku to bardzo gorący okres dla Studia Kulinarnego Gastronomika. W dniach 12-22.12.2022 r. pan Kamil Tużnik przygotował i zorganizował 23! wigilie klasowe przy wsparciu 184 uczniów.

Klasy mogły wybierać spośród trzech propozycji tradycyjnego, świątecznego menu. Najwięcej zwolenników miała oferta zawierająca między innymi barszcz czerwony, krokiety z kapustą, karpia smażonego, pierogi z kapustą i grzybami a także  ciasta – sernik, jabłecznik, makowiec.

Świąteczna atmosfera, miłe towarzystwo, wyborne potrawy, ekskluzywne otoczenie, nastrojowa muzyka to wszystko pozwoliło uczniom poczuć magię Świąt Bożego Narodzenia.

Gorące podziękowania i brawa dla Pana Kamila Tużnika, który przygotował 117 litrów barszczu, 2960 sztuk pierogów, 593 sztuk krokietów oraz 14 blach ciasta.

2023-01-05 | Autor: Anna Ciupka

Wstecz
...
...
...

SZKOLENIE PRAKTYCZNE

...
...