![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![]() |
ARCHIWUM |
Wyniki rekrutacji uczestników do projektu pt.: „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej polsko-niemieckiego pogranicza” realizowanego w ramach Programu Współpracy INTERREG VA Brandenburgia – Polska 2014-2020.
Dnia 24 września 2018 roku odbyło się posiedzenie Zespołu Koordynującego w składzie:
Marcin Konieczny – Kierownik projektu (przewodniczący)
Małgorzata Ciechanowicz – Budny – Koordynator działań merytorycznych (członek)
Anna Ciupka – specjalista ds. rekrutacji i ewaluacji (członek)
Przedmiotem posiedzenia była weryfikacja dokumentów potwierdzających kwalifikowalność kandydatów ubiegających się o zakwalifikowanie się do projektu „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej polsko-niemieckiego pogranicza” w ramach Programu Współpracy INTERREG VA Brandenburgia – Polska 2014-2020.
Rekrutacja trwała od 03.09.2018 r. do 17.09.2018 r.
Kryteria kwalifikowalności zostały określone w pkt. 3 Regulaminu rekrutacji uczestników i udziału w projekcie.
Weryfikacji poddano łącznie 94 wniosków zgłoszeniowych.
Zgodnie z wytycznymi regulaminu stworzono listę 72 uczniów zainteresowanych uczestnictwem w projekcie na podstawie spełnionych wymogów.
W wyniku realizacji drugiego etapu rekrutacji 9 uczniów zostało zakwalifikowanych do udziału w projekcie, będą oni stanowić dodatkową listę rezerwową uczestników projektu.
Listy zakwalifikowanych uczniów przekazuje się do wiadomości, poprzez umieszczenie ich na tablicy ogłoszeń na parterze.
2018-09-24 | Autor: Anna Ciupka |
Wstecz |





![]() |
ARCHIWUM |
![]() |
![]() |
![]() |