Wyniki rekrutacji II etapu uczestników do projektu pt.: „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej polsko-niemieckiego pogranicza” realizowanego w ramach Programu Współpracy INTERREG VA Brandenburgia – Polska 2014-2020.

Dnia 17 września 2019 roku odbyło się posiedzenie Zespołu Koordynującego w składzie:

Marcin Konieczny – Kierownik projektu (przewodniczący)

Małgorzata Ciechanowicz – Budny – Koordynator działań merytorycznych (członek)

Anna Ciupka – specjalista ds. rekrutacji i ewaluacji (członek)

Przedmiotem posiedzenia była weryfikacja dokumentów potwierdzających kwalifikowalność kandydatów ubiegających się o zakwalifikowanie się do projektu „Transgraniczna edukacja na rzecz branży gastronomicznej i spożywczej  polsko-niemieckiego pogranicza” w ramach Programu Współpracy INTERREG VA Brandenburgia – Polska 2014-2020.

Rekrutacja trwała od 02.09.2019 r. do 13.09.2019 r.

Kryteria kwalifikowalności zostały określone w pkt. 3 Regulaminu rekrutacji uczestników   i udziału w projekcie.

Weryfikacji poddano łącznie 48 wniosków zgłoszeniowych.

Zgodnie z wytycznymi regulaminu stworzono listę 40 uczniów zainteresowanych uczestnictwem   w projekcie na podstawie spełnionych wymogów.

W wyniku realizacji drugiego etapu rekrutacji 8 uczniów zostało zakwalifikowanych   do udziału w projekcie, będą oni stanowić dodatkową listę rezerwową uczestników projektu.

Listy zakwalifikowanych uczniów przekazuje się do wiadomości, poprzez umieszczenie  ich na tablicy ogłoszeń na parterze (k. sali nr 2).

Potwierdzenie woli udziału należy złożyć do Zespołu Koordynującego w terminie 19-23.09.2019 r.