ARCHIWUM |
Mamy pierwszego laureata i pierwszych finalistów !!!
W dniach 16 – 17 marca 2017 odbył się etap centralny XIX Olimpiady Wiedzy o Żywności, której organizatorem jest Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu i Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.
Naszą szkołę w eliminacjach reprezentowali:
- Bartosz Patycki
- Krzysztof Przesmycki
- Michał Żurawicz
Jak zwykle nasi reprezentanci nie zawiedli i godnie nas reprezentowali :)))
Najwyższą notę uzyskał Bartosz Patycki, który zajął III miejsce i zdobył tytuł laureata, natomiast Krzysztof Przesmycki i Michał Żurawicz uzyskali tytuł finalisty.
Serdecznie gratulujemy tak wspaniałych wyników. Ważne jest, że obok atrakcyjnych nagród laureaci i finaliści tej olimpiady są zwolnieni z części pisemnej egzaminu zawodowego, co jest równoznaczne z uzyskaniem z części pisemnej najwyższego wyniku czyli 100%. Otrzymują również indeksy wyższych uczelni.
2017-03-22 | Autor: teacher007 |
Wstecz |
ARCHIWUM |